Vi hjelper dere / Me aitame Teid   
    Søk i våre sider:
Hjem Norsk Tjenester Om oss Nyhetsarkiv Eesti kontakt 
 
Hjem > Norsk

Aita ASAita AS er autorisert av Finanstilsynet til å yte regnskapstjenester i Norge.

Aita AS tilbyr regnskapstjenester for selskaper registrert i Norge. I tillegg tilbyr vi regnskapstjenester i Estland for selskap som har tilknytning til Norge og behov for å kommunisere på norsk.

Våre tjenester omfatter blant annet:

  • Daglig regnskap (avhengig av selskap og behov: bilagsregistrering, nødvendige merverdiavgiftrapporter, regnskapsperiode rapportering, balanse kontroll, kvalitetskontroll og oppfølging i henhold til lovgivningen)

  • Utarbeidelse av årsoppgjør i samsvar med lovgivningen i Norge eller i Estland. I Norge lager vi årsregnskap med noter og skattemeldinger med vedlegg. Vi kan ivareta aksjonærregisteroppgave. I Estland setter vi sammen årsregnskapet med noter. Vi kan hjelpe til med årsberetninger og protokoller.

  • Lønnsberegninger (lønn, feriepenger, beregning og rapportering av inntektsskatt og arbeidsgiveravgift, beregning av sluttpakker)

  • Årsrapporter for lønn og skatter/avgifter

  • Andre tjenester vi tilbyr inkluderer: registrering av ansatte i henhold til norsk eller estisk lov, korrespondanse, telefonkontakt med skattemyndigheter og andre etater, oversettelser, registrering av selskaper i Norge, merverdiavgiftregistrering av selskapet

Du kan kontakte oss på: post@aita.no

eller på telefon +47 982 85 201

Org.nr. 997 730 844

Aita AS er et autorisert regnskapsbyrå i Norge.Aita AS, Bogstadveien 27B, 0355 OSLO, Norway, Tel.: +47 982 85 201, E-mail: post@aita.no